Cashback, dat is snel verdiend!

Nederlanders zijn gek op korting. Als ik je nu vertel dat je op (bijna) al je online aankopen korting kunt krijgen? Vaak tussen de 3% en 10%, klinkt dat niet fantastisch?

Hoe werkt het?

Het werkt eigenlijk heel simpel. Je doet je aankoop, stuurt je bon in en ontvangt je geld terug op je rekening. Persoonlijk vind ik dit nog de moeilijke manier. Er zijn ook cashback sites waarbij je via hun website naar de website gaat waar je wat wilt bestellen en rekent zoals gebruikelijk af. Meestal wordt je cashback binnen 10 minuten bevestigd.

CashbackXL

Ik maak zelf vaak gebruik van CashbackXL. Als voorbeeld neem ik de nu de webshop van LIDL, hierop krijg je via hun 5% cashback op je bestelling. Ik maak zelf gebruik van de app, dit vind ik persoonlijk het makkelijkste.

In de app zoek ik naar de webshop van LIDL. Ik klik deze aan en kom daarna op de webshop van LIDL. Ik doe hier mijn aankopen en ga niet van de webshop af, anders verbreekt de verbinding en ontvang je geen cashback. Zodra je hebt gekocht wat je wilde krijg je meestal binnen 10 minuten een mail met de bevestiging dat je cashback geregistreerd is.

Je kunt uitbetalen vanaf elke gewenst bedrag. Dit wordt rond de 25te op je rekening gestort. Je kunt je geld ook omzetten naar cadeaubonnen. Je krijgt hier maximaal 6% korting op. Dit betekent dat je 6% bovenop je gespaarde bedrag krijgt.

Scoupy+

Met Scoupy spaar je net een beetje anders cashback. Zo kun je in de lijst zien op welke producten je cashback krijgt. Deze koop je in de winkel en stuurt daarna de bon in. Binnen 48 uur wordt je bon gecontroleerd en wordt het bedrag op je rekening gestort. Hoeveel dit is hangt af van het product. De ene keer krijgt je het product helemaal gratis, de andere keer krijg je 50% of kost het je product een euro.

Sinds kort hebben ze Scoupy+ toegevoegd. Je koppelt je bankrekening hieraan en van de deelnemende winkels, dit zijn er heel veel, stuur je ook de bon in. Je spaart hiervoor zegels. Bij een volle spaarkaart ontvang je één euro. Inmiddels heb ik al een paar spaarkaarten vol gespaard. Je download de Scoupy app in de app of Play store..

Woolsocks

Deze app gebruik ik sinds kort en vind hem echt fantastisch. Ik koppel hier mijn bankrekening aan en ontvang automatisch de cashback. Zo ontvang ik ook cashback op mijn boodschappen bij de Albert Heijn. En het leuke is, bij het van een account bij Woolsocks ontvang je gelijk €5! Hoe mooi is dat?

Vergelijken loont

Net zoals met boodschappen doen loont het ook om per cashbacksite te kijken waar je de meeste cashback krijgt. Zo krijg je bij de ene cashback site ‘maar’ 4% terwijl je bij een andere cashback site 8% krijgt. Al deze kleine verschillen levert je aan het einde van de rit toch een leuk bedrag.

Behalve dat je cashback kunt krijgen met online aankopen kun je ook cashback krijgen als je overstapt of verlengt bij een telefoonprovider. Bij CashbackXL is dit voor T-Mobile bij het verlengen van een mobiel abonnement €20. Hebben of niet hebben toch? Ditzelfde geldt voor het overstappen via Independer als je switch van zorgverzekering.

Verdiensten

Afgelopen jaar heb ik ruim €100 aan cashback terugverdiend. Het grootste deel heb ik via CashbackXL verdiend. Dit geldt zet ik op een aparte beleggingsrekening zodat ik dit geld weer kan laten groeien. Winwin situatie!

  • In deze blog zitten affiliatie links. Dit betekent dat ik hier een vergoeding voor krijg. Dit kost jou helemaal niks extra’s.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: