Beleggen bij Semmie

Semmie is een online vermogensbeheerder en is er naar eigen zeggen voor iedereen die wil werken aan zijn financiële toekomst. Bij Semmie kun je voor jezelf beleggen, maar je kunt ook beleggen voor je (klein)kind bij Semmie. We beleggen bij Semmie voor Maeve want we willen graag wat geld opzij zetten voor later, bijvoorbeeld voor het kopen van een huis of een studie. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen.

Duurzaam beleggen met een bewezen portefeuille

Semmie kiest ervoor om te beleggen in duurzame aandelen en obligaties met een bewezen track record. Zodra je een account aanmaakt wordt je aan de hand van enkele vragen in een risicoprofiel. Hoeveel risico’s jij als belegger wilt en kunt nemen, is namelijk voor iedereen verschillend. Maar het is wel hoe langer je de tijd hebt, hoe meer risico je kunt nemen. Je hebt namelijk meer tijd om koersdalingen op te vangen.

Semmie vindt dat iedereen, ongeacht kennis of budget, moet kunnen beleggen. En door de kosten laag te houden stijgt je rendement. Bij Semmie kun je voor jezelf beleggen, maar ook voor je kind. Daarom hebben we een rekening geopend voor Maeve.

Wil je een rekening openen voor je kind? Dan zijn er twee opties: je opent een rekening op je eigen naam of je opent een aparte kinderrekening op naam van je kind.

Het voordeel van een rekening op eigen naam is dat het bedrag dat op de rekening staat altijd in eigen bezit blijft. Mocht je het geld altijd nog voor jezelf willen gebruiken, dan kan dat. Je behoud altijd zelf de controle over de beleggingsrekening. Een persoonlijke rekening open je vanaf €500.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een speciale kinderrekening te openen. Een kinderrekening staat op de naam van je kind. Je kind is dan ook officieel rekeninghouder van de rekening en als ouder(s) wordt je toegevoegd als wettelijke vertegenwoordiger(s). Op de dag dat je kind 18 wordt krijgt het de beschikking over de rekening. Hij of zij wordt dan ook de eigenaar. Een kinderrekening open je al vanaf €50.

Beleggen bij Semmie voor Maeve

Voor Maeve beleggen we sinds de geboorte bij Semmie. We storten elke maand €50 en daarnaast elk kwartaal de kinderbijslag. De rekening staat op haar eigen naam, en zodra ze 18 is, is dit haar geld. Ze mag dan zelf bepalen wat ze er mee wil doen. 

Semmie:

Beleggen bij Semmie bevalt ons heel goed! Bij problemen wordt altijd netjes en snel gereageerd en de problemen worden dan ook goed opgelost. En nog belangrijker, op Maeve’s rekening hebben we ruim 10% winst behaald in een half jaar tijd, een keurig rendement toch?

Wil jij Semmie ook eens uitproberen? Je kan Semmie 3 maanden zonder beheerfee uitproberen via deze link:

https://mijn.semmie.nl/in/RkYhXw

Ik ben geen finacieel adviseur en deel alleen mijn eigen ervaringen. Doe altijd je eigen onderzoek. Voor deze blog heb ik informatie opgevraagd bij Semmie, de inhoud is 100% van BobsCenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: